Start Nyheter 2017 9 1 Tack för sommarlägret

Tack för sommarlägret

2017-09-01
Under sista helgen i augusti var det dags för Kongress/Sommarläger på First Camp Tylösand. Det var 26 medlemmar som kom och hade en rolig helg. Vi varvade kongress förhandling med roliga lekar.

På kongressen avhandlade vi det gångna året under lördagen. Under eftermiddagen åkte vi och hade roligt på Halmstad Äventyrsland. Vi badade, åkte karuseller, bergodalbana och tittade på olika temaland så som Smurfar, Dinosaurier och Pirater. Under kvällen spelade vi strandbocia och grillade.

På söndagen så tittade kongressen framåt. En ny styrelse valdes. En ny ledamot valdes Andreas Gustafsson och tre omvaldes. Inga motioner hade inkommit. Lite ändringar i stadgan gjordes. Verksamhetsplanen antogs med mottot ”Ingen ska dö av rattfylleri”. Tack till vice kongressordf Ulrik Larsson och övriga i presidiet. I väntan på glasstestning ifrån Tre vänner så spelades det kubb. Efter glassätningen så togs det adjö ifrån både nya och gamla vänner.

Tack alla ni som gjorde denna helg rolig!

MHF-Ungdom | Byängsgränd 8 | 120 40 Stockholm | Tel. 08-55 576 576 | Epost. info@mhf-ungdom.se
Adminlogin