Start Nyheter 2016 3 17 Motorföraren

Motorföraren

2016-03-17
Vår medlemstidning Motorföraren är nu öppen för alla våra medlemmar via vår app utan extra kostnad.

Ladda ner tidingen via vår app som du finner för både Iphone och Android. Sök efter Motorföraren på App Store eller Google Play.

Motorföraren är en bred motortidning som testar och analyserar bilnyheter och biltillbehör. Vi bevakar trafiksäkerhetsarbetet i Sverige med särskild inriktning på trafiknykterhet och miljö. Under året kommer olika teman att avlösa varandra som exempelvis däck, bilvård, resor, husvagnar och husbilar.

Motorföraren testar däck och bilar på konsumenternas villkor. Varje år utses Årets Familjebil av tidningen vilket är en prestigefylld utnämning av en ekonomisk, miljövänlig, praktisk och säker ny bil.

MHF-Ungdom | Byängsgränd 8 | 120 40 Stockholm | Tel. 08-55 576 576 | Epost. info@mhf-ungdom.se
Adminlogin