Start Nyheter 2016 12 4 Verksamhetskonferens 2017

Verksamhetskonferens 2017

2016-12-04
MHF-Ungdom inbjuder till verksamhetskonferens i Linköping den 28-29 Januari.   Verksamhetskonferensen kommer att handla om MHF-Ungdoms verksamhet inklusive tävlingsverksamheten som har genomgång av samtliga reglementen.

Vi bjuder på mat, boende i dubbelrum samt konferensdeltagande för två deltagare per aktiv klubb och en per rapporterande distrikt. Det som ni får stå för själva är era resor till konferensen.

 

Därtill inbjuds övriga intresserade MHF‐Ungdoms aktiva och MHF-regioner att närvara på egen bekostnad. Gör därför Er stämma hörd, ta del av förbundets verksamhet, lär känna andra aktiva och få nya idéer. Anmäl Er därför nu till konferensen!

 

Förslag och tankar om tävlingsverksamhetens innehåll och reglementen med mera mailas till konferens@mhf-ungdom.se senast 20 januari 2017. Förslag omkring övrig verksamhet kan du alltid testa dina idéer under verksamhetskonferensen.

 

Anmälan senast den 12 januari 2017 via denna länk. Glöm inte anmäla om du har någon matallergi. Skriv också gärna vem du vill dela rum med.

 

Har du frågor om verksamhetskonferensen maila dem till kim@mhf-ungdom.se eller ring oss på  08-55 576 576.

 

Läs mer här

MHF-Ungdom | Byängsgränd 8 | 120 40 Stockholm | Tel. 08-55 576 576 | Epost. info@mhf-ungdom.se
Adminlogin