Start Nyheter 2014 12 15 Verksamhetskonferens 2015

Verksamhetskonferens 2015

2014-12-15
MHF-Ungdom inbjuder till verksamhets och tävlingsinriktad verksamhetskonferens den 31 januari -1 februari på Scandic Trädgårdsgatan 10 i Skövde.

2015 års verksamhetskonferens kommer att handla om verksamhet, tävlingar och att bli fler

Vi har på olika sätt förberett en lite annorlunda verksamhetskonferens där förbundet och våra sektioner som kommer att genomföra olika spår för dem som har sitt engagemang respektive område. Här kommer information och diskussioner avläsas med besök för att se den centrala praktiska verksamheten inom rattfylleriförebyggande genom att besöka Testlabbet i Tibro.

 

Vi bjuder på konferensavgiften för två deltagare per aktiv klubb och en per rapporterande distrikt. Det som ni får stå för själva är era resor till konferensen.

Därtill inbjuds övriga intresserade MHF-Ungdoms aktiva och MHF-regioner att närvara på egen bekostnad.

 

Gör därför Er stämma hörd, ta del av förbundets verksamhet, lär känna andra aktiva och få nya idéer. Anmäl Er därför nu till konferensen!

 

Förslag och tankar om tävlingsverksamheten innehåll och reglementen med mera mailas till konferens@mhf-ungdom.se senast 22 januari 2015. Förslag omkring övrig verksamhet behandlas på Kongressen men du kan alltid testa dina idéer under verksamhetskonferensen.

 

OBS! anmälan senast torsdag den 15 januari till info@mhf-ungdom.se glöm inte anmäla om du har någon matallergi. Skriv gärna vem du vill dela rum med.

Se hela inbjudan och program här.

 

MHF-Ungdom | Byängsgränd 8 | 120 40 Stockholm | Tel. 08-55 576 576 | Epost. info@mhf-ungdom.se
Adminlogin